PannonSign LED kijelző táblák egyedi igények alapján


PannonSign kijelzőinket egyedi megrendelői igények alapján fejlesztjük, gyártjuk. Ebbe a csoportba tartoznak az elsősorban nem sport alkalmazásokra készülő kijelzőink. (ipari kijelzők, ügyfélhívók, színpadi feliratozók, patika keresztek, énekszám kijelzők...) Elkészült kijelzőinkről a képgalériánkban találhat képeket. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha ezekhez hasonló, vagy esetleg ettől teljesen eltérő célra szüksége lenne LEDes kijelző(k)re!
A kijelzők széles szín és mérettartományban készülhetnek az egyszerűbb 7 szegmensestől az alfanumerikus kielzésen át egészen az animációkat is megjelenítő kijelzőkig. (az ennél "komolyabb" színes videó tábláinkat a PannonScreen menüpont alatt találhatja meg)
A kijelzők önnálló funkciókat is megvalósíthatnak (időmérés, számlálás...) vagy kapcsolódhatnak más rendszerekhez és azok kimeneti adatait jeleníthetik meg. A kapcsolódás történhet például RS-232, RS-422, RS-485 felületen, Ethernet hálózaton vagy rádiós kapcsoloaton keresztül. A kijelzőknek lehetnek analóg vagy digitális bemeneteik valamint digitális kimeneteik (relés vagy open kollektoros). Tartalmazhatnak GPS vevőt a pontos idő kijelzéséhez vagy idő szinkronizációhoz, lehet bennük fénymérő, aminek segítségével autómatikusan alkalmazkodnak a külső fényviszonyokhoz.