A Visual Solutions Kft. rövid története

A Visual Solutions Kft.-t egy eredményjelző berendezést gyártó cég vezető alkalmazottai alapították 2002-ben, hogy megvalósíthassák azon elképzeléseiket, melyeket nem tudtak előző vállalatuknál. Átlagosan 12 év tapasztalatát tudhatjuk magunkénak az eredményjelzők és óriásképernyők piacán. Korábbi munkahelyeinken részt vettünk Magyarország mellett a világ szinte minden részére szállított eredményjelző berendezések tervezésében, gyártásában és helyszíni felszerelésében többek között: Olaszország, Románia, Dánia, Kuwait, India, Nigéria, Ukrajna, Oroszország, Szlovákia, Tajvan, Grúzia, Egyesült Arab Emírségek. A tapasztalt vezetőknek és a jól képzett mérnöki gárdának ez a különleges találkozása biztos hátteret nyújt a cég jövőbeni fejlődéséhez.

Tulajdonosi szerkezet

100 %-ban magyar természetes személyek a tulajdonosok.

Tevékenység

Közönségtájékoztató rendszerek fejlesztése, gyártása és kereskedelme kiegészítve az értékesítés utáni szolgáltatási tevékenységekkel. A cég egy mérnökirodaként működik, így a gyártás jól kiépített beszállítói és alvállalkozói körben történik.
A Visual Solutions Kft. működésének filozófiája: Ügyfeleink igényeinek kompromisszummentes kielégítése a kor színvonalának megfelelő berendezések és rendszerek biztosításával erős műszaki támogatással.

Termékek


Főbb üzleti partnereink

EBV Elektronik

elektronikai alkatrész beszállítás

NICHIA

LED szállító

Excelence

LED szállító

Europrint Eger Kft.

NYÁK gyártás

Elszetron Kft.

NYÁK szerelés

Romel Kft.

mechanikai alkatrészgyártás

Terminal Elektro Kft.

elektromos összeszerelés